İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

ÇOK AKILLI EĞİTİMLİ FULL AŞILI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No57184
İlan Tarihi30 Eylül 2022
TürüKöpek İlanları
CinsiCavalier King Charles
Yaşı6 - 12 Aylık
CinsiyetiErkek
BoyutKüçük Boy
AşılarıYapıldı
Tuvalet EğitimiVar
KimdenSahibinden

Çok eski bir köpek ırkı olan Cavalier King Charles Spaniel köpekler, Avrupa’da 18. yüzyıla kadar soyluluk sembolüydü. İsimlerini İngiliz kralı II. Charles’tan alan bu köpeklerin saray soyluları ve asiller arasında son derece popüler olmaları tesadüf değildir. Çünkü Cavalier King Charles Spaniellar, sahiplerine çok bağlı olmanın yanında sevdikleri insanların sözünden çıkmayan, çok sabırlı ve toleransı yüksek hayvanlardır. Sahiplerinin peşinden ayrılmayan bu köpekler, hem çok uslu hem de neşeli ve oyuncu canlılardır. Sahibinin duygularına duyarlı olması nedeniyle onları hem sakinleştirip hem de mutlu ederek eğlendirme konusunda çok başarılıdırlar ve tüm bu olumlu özelliklerinin yanında çok da zekidirler. Zekâları eğitimleri için ciddi bir avantaj oluşturur.

Oscar 11 aylık erkek tuvalet eğitimi var. Evde tek kalabiliyor. Yanında malzemeleri ile verilecek. 
70 kez görüntülendi.

Dolandırıcılara Dikkat!

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • SahibimOlurmusun.com sitesi asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, SahibimOlurmusun.com bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. 

Cavalier King Charles sahiplenirken nelere dikkat edilmeli?