İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No54898
İlan Tarihi16 Haziran 2022
TürüKöpek İlanları
CinsiMaltipoo
Yaşı0 - 3 Aylık
CinsiyetiDişi & Erkek
BoyutKüçük Boy
AşılarıYapıldı
Tuvalet EğitimiVar
KimdenSahibinden

Son 2 kız , 1 erkek kaldı - Anne ve Baba resimleri de mevcut . şuan 1 haftalıklar Şunu söylemeliyim ki, Ben Kızım için Pedagog önerisi üzerine aldım. İyi ki de almışım.

Hayvan beslemek, çocuğun kendi kararlarınıverme becerisine katkı sağlamaktadır. Özellikle çocukluktan ergenliğe geçişdöneminde evcil hayvanı olan çocukların yaş itibariyle hayvanın bakımı ileilgili konularda daha fazla sorumluluk alması, onların özerklik kazanımınıdesteklemektedir. Evde evcil hayvan ile büyüyen çocuklarda sosyal becerilerdeolumlu gelişmelere görülmektedir. Hayvanlar tedavi aracı olarak da karşımıza çıkmaktadır.Birçok rahatsızlığın tedavisine yardımcı olmaktadırlar. Hayvan desteklitedavilerin çocuklarda; hiperaktivite ve dikkat eksikliği, otizm, konuşma veöğrenme güçlüğü, serebral palsi, kardiyolojik sorunlar, ağrı, psikiyatriksorunlar, gelişim geriliği ve kanser gibi rahatsızlıklarda kullanılır.Araştırma sonuçlarına göre de bu rahatsızlıkların tedavisinde pozitif etkileriolmaktadır.Bize sadece yardım etmeye çalışan dostlarımızı koruma ve sevmekonusunda çocuklarımızı eğitmek önemli sorumluluklarımızdan biridir.Yalnızyaşayanlar için çok güzel bir arkadaştır.Köpek bakımı konusunda size yardım vedestek için her zaman arayabilir danışabilirsiniz.

 

Köpekler konusunda Deneyimli ve profesyonelhassasiyetle hareket eden, bilinçli, sizlere hizmet vermekten mutlulukduyarım.  Yavrularımızın hepsi süttenkesilene kadar annesinin yanında kalmış,

Veteriner kontrolünden geçerek başlanmışsağlıklı ve ırk garantili yavrulardır. Form durumları harika olup yeni yuvalarına gitmeye hazır durumdalar.Yeni bir yavru sahiplenmek isteyen kişilerin, bir canlının tüm ihtiyaçlarınıkarşılayabilecek sorumluluk ve bilinçte olmalarını, yavru bakımı konusundakendilerinden emin olarak aramalarını rica ediyoruz. Ailenize yeni bir üyekatılacağını ve onun gereksinimleri konusunda hassas olmanız gerektiğini lütfenunutmayınız. Not: 18 yaşından küçük kişilerin ebeveyn kontrolünde iletişimkurması gerekmektedir. 

326 kez görüntülendi.

Dolandırıcılara Dikkat!

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • SahibimOlurmusun.com sitesi asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, SahibimOlurmusun.com bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.