İlan No | 7356 |
---|---|
İlan Tarihi | 14 Eylül 2019 |
Yaşı | 10 ve üzeri |
Cinsiyeti | Dişi |
Boyut | Orta Boy |
Aşıları | Eksik |
Tuvalet Eğitimi | Var |
Kimden | Sahibinden |
Cep | 000 000 00 00 |
---|
Merhaba Bombay cinsi siyah dişi kedimizi sahiplendirmek istiyoruz. Kedimiz bizde 4 yıldır kalıyor. Vücudunda minik minik yaraları var. Yaraları, yediği maması kalitesiz olduğu için çıkıyor. Sahiplendirmek istememizin sebebi evde erkek (kısır değil) kedimiz var. Dişi kedi sürekli gebe kalıyor. Şu anda hamile ve 3. doğumu olacak. Erkek kedimizi kısırlaştırmak istemiyoruz. Bu iki kedimiz birbirleriyle anlaşamıyorlar.
Dişi kedimizi sahiplenmek isteyen kişiye doğumdan sonra yavru kedileri de emzirdikten sonra kedimizi ulaştırabiliriz. Eğer kısır olmasını istiyorsa kısırlaştırma yapıp kedimizi size ulaştırabiliriz.
Ayrıca kedilerin masraflarını artık karşılayamıyoruz. Kaliteli mama, veya ilaç almak için maddi durumumuz yeterli değil.
Kedimizin parazit aşıları var. 1 kere kuduz aşısı oldu. En kısa zamanda bize ulaşırsanız seviniriz.
Şu an bizimle evimizde yaşıyor. Rengi siyah, kısır değil, tuvalet eğitimi var, kızılmasından bağrılıp çağrılmasından hoşlanmıyor, sevecen davranışlar ortama alışmasında yardımcı olabilir.
Kedimizin adı Kara Kız.