İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

10 aylık oyuncu tekir erkek

Fotoğraflar yükleniyor

Sahiplendirme
İlan No43469
İlan Tarihi1 Ağustos 2021
TürüKedi İlanları
CinsiTekir
Yaşı6 - 12 Aylık
CinsiyetiErkek
AşılarıYapıldı
Tuvalet EğitimiVar
KimdenSahibinden

Adı Meelo 10 aylık erkek oyun oynamayı çok seven bir tekir. :) kuzenim bakamadığı için geçici olarak ben aldım ve barınağa bırakmak istemiyorum. bu güzel pisiye bir yuva arıyorum. Annem kanser atlattı ve şeker hastalığı var bu yüzden odadan salamıyorum. Daha özgür olması için sahiplendirmek istiyorum. Aşıları tamam ama veterinerden aldığım ilaç ve damla ile kendim yapıyorum veterinerde çok huysuz oluyor. Kısır değil eğer isterseniz size kalmış kısırlaştırabilirsiniz. yanında tüm eşyalarını da vereceğim. mama su kabı, kapalı saydam kapılı tuvaleti tarama tarağı, küreği, tırnak kaşıması için aparatı kum ve mama da vereceğim, ayrıca taşıma çantası da mevcut. dilerim bu yakışıklıyı sahiplenirsiniz. Şimdiden teşekkürler :)

314 kez görüntülendi.

Dolandırıcılara Dikkat!

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • SahibimOlurmusun.com sitesi asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, SahibimOlurmusun.com bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.